Testen op Corona (COVID-19)

Vanaf afgelopen week zijn wij gestart met de verkoop van Corona (COVID-19) testen. Door middel van deze testen kunt u testen of er antistoffen in uw bloed aanwezig zijn.

Hoe werkt het?

Er zijn meerdere manieren van testen. De Medische Tester verkoopt de testen voor veertien euro per test en ze gaan per vijfentwintig stuks. Een teststrip reageert op vingertop bloed van de patiënt. Er zijn ook andere testen beschikbaar waarbij gebruikers een wattenstaafje met neusslijm naar een lab sturen. De stichting van Bill Gates is in Amerika hier mee bezig.  De GGD gebruikt een PCR-test, hierbij wordt een kleine hoeveelheid DNA verveelvoudigd en geanalyseerd.

Wat als ik mezelf positief test?

Dan geven wij het advies om telefonisch contact op te nemen de huisarts of GGD. Volg de regels die we met zijn allen hebben afgesproken, aldus de RIVM-woordvoerster. De officieel bevestigde corona-besmettingen die het RIVM bijhoudt, zijn ook altijd op die manier vastgesteld. Wij van De Medische Tester zijn het daarmee eens. Volg de richtlijnen en bel bij een positieve test altijd de dokter. Deze testen zijn uitlsuitend bestemd voor medisch personeel.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Winkelmand