Direct uitslag met de nieuwe glutenallergie zelftest

Glutenallergie is een steeds meer voorkomend probleem. Veel mensen weten niet zeker of ze allergisch zijn voor gluten of niet. Hierdoor kan het lastig zijn om te bepalen welke voedingsmiddelen je wel of niet kunt eten. Gelukkig is er nu een oplossing: de nieuwe glutenallergie zelftest.

Met deze zelftest hoef je geen bloed af te staan of naar een laboratorium te gaan. De test is gewoon beschikbaar bij de drogist of apotheek en geeft binnen enkele minuten direct een uitslag. Hierdoor hoef je niet meer te wachten op het resultaat van een laboratoriumtest.

Hoe werkt de glutenallergie zelftest? De test bestaat uit een kleine strip waar je een bloedmonster op plaatst. Vervolgens wacht je enkele minuten totdat de uitslag zichtbaar wordt. Als de strip verkleurt, dan is de uitslag positief en ben je waarschijnlijk allergisch voor gluten. Als de strip niet verkleurt, dan is de uitslag negatief en kun je gluten waarschijnlijk verdragen.

Het is belangrijk om te weten dat deze zelftest geen vervanging is voor een diagnose door een arts. Als je twijfelt over je glutenallergie, raadpleeg dan altijd een arts voor een diagnose. Maar als je al weet dat je een glutenallergie hebt, dan is deze zelftest een handige manier om snel te weten of je gluten kunt verdragen of niet.

De glutenallergie zelftest is beschikbaar bij verschillende drogisterijen en apotheken in Nederland. Het is een eenvoudige manier om snel zekerheid te krijgen over je glutenallergie zonder dat je naar een laboratorium hoeft te gaan. Zo kun je gemakkelijk bepalen welke voeding je wel of niet kunt eten.

Facebook
Twitter
LinkedIn
Winkelmand